Homeward bound

Ibland är allt man behöver en helg på hemmaplan. Beta av en morgonjogg  över ängsberg. Hälsa på kossorna och känna doften av äppelodlingarna. Titta på lite nybyggda sommarstugor. Senare på dagen springa intervaller längs med vistakulle. Känna ladugårdslukten nere vid Bosgård. Titta på båten som sjukt nog fortfarande ligger kvar efter alla dessa år. Medvind för en gång skull, gäller att välja rätt väderstreck. 5 kilometer snabbt indikerar på att formen är god. Syrran på elcykel framför, skötte sig exemplariskt.
Det tredje passet blev längs med vätterstranden. Kallt och regnigt, precis vad man behöver för att härdas inför en lång höst. Det är något speciellt med Vättern ändå. Vilken vy det är. Tror inte jag är en saltvattenskille fastän jag bor i Göteborg.

Nästa helg blir det en helg med Holaveden. ÖIS loppet för den äldre halvan, och för egen del blir det SM i Anderstorp. Blir kul att stämma av formen på riktigt. Robban är skadad men bevakar nog så att Palmèr hittar runt ÖIS-loppet i år. I så fall kan det bli succe.

Är på väg att ta jägarexamen. En bra anläggning är viktigt fick jag lära mig av Åke i lördags. Jag lyssnade inte så noga och hade ont i axeln hela söndagen. Man lär sig den hårda vägen antar jag.

/ örnen

1 kommentar

  1. Tog du några nya segment på hemmaplan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑