Mot Lidingö

Förändringar sker inom Holaveden. Allt har ni inte fått reda på än, men vi är alltid på väg. För min del kommer det bli en förändring då jag och sambon kommer flytta från Vätterns östra brant till Kungsholmen och Stockholm marathons 4:e kilometer i slutet på mars. Ibland behöver man förändring, få perspektiv och ta en chansen när den dyker upp. Efter mycket velande bestämde jag mig för att man sällan ångrar något man gör, men ofta saker man inte gör. Ett erbjudande om väldigt intressant jobb dök upp och där jag som ingenjör faktiskt kan göra skillnad. Att skapa en verklig möjlighet till att minska världens utsläpp. Det ska bli väldigt intressant att se hur utvecklingen kommer fortsätta! Se filmen längst ner.

Löpbegäret är inte mättat! Köpte ett par dubbade skor i helgen, en ny löparjacka och yllestrumpor. Ren njutning runt IKHP-milen i måndags kväll i snålblåst och blankis. Målet står fast vid 5 maror 2019. Jag sprang 3 st 2018.  Men årets riktiga mål är sub1:55 på Lidingö. Dolla har redan accepterat min inbjudan om långpass i huvudstaden om bara krämporna släpper.

-OL

8 kommentarer

  1. Roligt!!

  2. Välkommen Oskar! Nu fick jag ny motivation!

  3. Ny löputrustning, nytt jobb med inriktning på miljön och närhet till nya klätterhallar/berg.. bara att gratulera och önska lycka till !

  4. Räknas ultravasan som 2 maror eller som 1 extra lång?

  5. Spännande med nytt jobb, hoppas du laddad för den nya utmaningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑