Rullskidstjejen!

Så var mysteriet löst. Över ett år har gått sedan jag ställde frågan ¨vem är tjejen?¨ i ett blogginlägg med samma titel. (http://holaveden-blogg.se/2015/10/15/vem-ar-tjejen/)  Tjejen på rullskidor som ingen tycktes känna igen. Många var vi som hade sett henne, men lika många var vi som började tvivla på att hon faktiskt existerade när hon inte gav sig till känna. Det blev det mest delade och lästa inlägget i Holavedens historia. Närmare 3000 besökare på två dagar hjälpte till i jakten. Det kändes som hela missing people slöt upp i sökandet och vi fick säkert in 25-30 namnförslag utan framgång. Jag var med andra ord inte den enda som hade gått och grubblat på vem denna morgonpigga rullskidstjej var. Så igår fick vi in ett namn som verkar stämma. Våran kära premiärgäst i Holaveden podcast, Hanna Seppas, hade grävt lite i arkivet och kommit fram till att det förmodligen är Inger- Lise Westlund från SK Bore. En snabb bildgoogling och jag konstaterar att det med största sannolikhet är hon, lite osäker eftersom jag inte sett henna på länge. Var tog du vägen Inger-Lise?

Enligt Seppas bodde hon på Österängen några år men har nu flyttat vidare. Jag blir så nyfiken. Vad gjorde du här? Vad gör du nu? Varför tränade du så himla tidigt på morgonen? Visst är det en fin rullskidsrunda runt Kaxholmen? Är det någon som känner Inger-Lise så ber vi er att länka vidare detta inlägg till henne så vi kan få en kommentar. Du anar inte hur många som undrar vem du är!

http://www.vf.se/node/31876

En länk med en kort segerintervju av Inger-Lise. Sexa på vasaloppet 2008 är ingen dålig skalp.

/aö

4 kommentarer

 1. ÄNTLIGEN! Har inte sett henne i strutsabacken på ett halvår heller, hon brukade studsa upp och ner här varje vecka. PS. Tack för en bra podstart, ser fram emot fler.

  • Holaveden

   2016-11-30 at 5:18 e m

   Hon har antagligen valt att lämna träningsparadiset som huskvarna faktiskt är. Kul att du gillade podden, tanken är att fortsätta med 1 gäst/månad!

 2. Som vi har undrat.

 3. Då var äntligen mysteriet löst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑