Vem är tjejen?

Varje morgon 06:25 när jag hoppar av bussen i Rudu by åker hon förbi. Det diffar inte många meter mellan dagarna. Ibland har hon kommit lite längre, ibland något kortare. Alltid hörlurar istoppade och alldeles för dåligt med reflexer. Men varje dag, samma tid. Varannan dag skejt, varannan dag klassiskt. Sedan går en hel dag för mig i fruktbilen. Jag lyssnar på radio, dokumentärer, musik. Sjunger med, inte sällan jättehögt. Tänker, funderar. Får tiden att gå helt enkelt. Jag kan mina rundor så det går av sig självt nu för tiden. Sedan kommer jag tillbaka till jobbet, packar ur bilen och åker hem. Då ser jag henne igen. Samma runda, fast på kvällen. Jag gissar att hon åker runt kaxholmen/Landsjön och sen tillbaka in till stan. Du psykar ner mig vet du det. 

Detta är helt enkelt en kontaktannons. Jag är inte intresserad av en relation då jag har flickvän sen många år tillbaka, men jag är ändå intresserad. Vem är du? Varför tränar du så mycket? Är du bra? Vad lyssnar du på? Hör av dig. 

Livet som chaufför är inte så dumt när man tänker efter. Jag får se mycket av vägarna och mycket är vackert. Hösten är den näst bästa synen. Träden, färgerna, luften, doften. Ingen slår dock snötyngda trädgrenar som hänger över vägen. Jag längtar! 

21 kommentarer

 1. Har också tänkt den tanken.

 2. Sånt där är irriterande! Anton och jag brukade se en tjej på Torpa som var lite för bra på rullskidor för att vara en vanlig motionär, fick aldrig veta vem det var. Det stör en lite när man då inte kan placera personen.
  Hoppas du får svar!

 3. Har också noterat denna skidåkare… Ser ut att ha bra tryck uppför backarna ?

 4. Tror vi tänker på samma rullskidåkare. Kommer från Mjölkafållan-hållet förbi jobbet (preem) tidigt på morgonen. Måste forska vidare i det här…

 5. Haha! Va spännande! Ska hon träda fram?
  Min fru sa till mig efter denna Öis-loppshelg: "Du vet när man har en låt eller ett ord i huvet som man inte får ur. Ett sånt ord har jag i huvet nu… Holaveden"…) Ni verkar ha gjort intryck på en Stockholmstjej i helgen,ni Holavedare:)

 6. Har undrat samma sak som du Arvid under lång tid. Vem är hon?

 7. Har undrat samma sak som du Arvid under lång tid. Vem är hon?

 8. Jag har sett en tjej med östersundsjacka köra skidgångsintervaller i Järabacken. Bra klipp i steget och verkade outtröttlig.

 9. Anna Green är grymt stark med klipp i steget! Däremot visste jag inte att hon bott i Ösd. Hade gissat på Kristin Barkman om det inte varit för att det var i Äppledalen. Hanna Seppas känner Anna Green, kan kolla m henne!

 10. Inte Anna tydligen. Frustrerande. Du skulle inte tillfört detaljen om jackan. Detta borde jag ha koll på!

 11. Vi jobbar snabbt! 😛
  Inget lopp på söndag. En benhinna som gör ont igen så fort jag testar hårt underlag. Hatar detta. Vill så gärna springa.

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑