Julfest

I torsdags gjorde undertecknad träningscomeback på allvar efter 7 veckors uppehåll. Maxtest direkt för att få en vink om formen. SkiErg 5000 meter.

The pp

The point of no return.

Och det gick faktiskt över förväntan. 19.43.5. Över minuten ifrån mitt pers 2 veckor innan Vasaloppet i vintras. Men samma resultat som när jag var som bäst 2013. Det går inte ljuga för maskinen. Och jag älskar att den är definitiv. Nu finns det nåt att jobba ifrån och emot. Nu ska den här kroppen komma i fas igen. Dagen före dagen, alltså den 23 december. Är det ännu ett test. Jultest. Eller Julfest som jag väljer att kalla det. Häng på du också! Spelar ingen roll om det handlar om SkiErg, att springa snabbast uppför Strutsabacken eller simma till Visingsö. Dagen före dagen kör vi Julfest. Ett test på egna villkor. Efter det blir det Julfest. Mitt mål är att kapa 43.5 sekunder på Skiergen. Det är helt omöjligt nästan. Men det är vägen som är mödan värd.

image

Nu laddar jag för ett gatlopp med Peternilsson på rullskidor. Det blåser. Det är väl så det ska vara nu.

In och lyssna på podden med Hanna Seppas. Grymt bra premiär! Man blir ju stolt som gammal journalist och radioman. I podden nämner Palle en liten dröm han har. Minibuss och brutal backtävling. Klicka på länken nedan och få en försmak. Och ja, givetvis blir det bankett efteråt.

 

1 kommentar

  1. Backhoppningsbacke och ölsejdel, det låter som en resa de!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑