Jag håller på att lära mig att effektivisera. Egentligen tänkte jag be redaktionen om ett lite avbrott från skrivandet på grund av att det är lite mycket nu men någon kontinuitet måste jag ju ha. Så jag ska jobba på även om det kanske inte blir några romaner den närmsta framtiden. Här är det senaste ur bildarkivet.

image

Det här typiska novembervädret är ju ingen höjdare alltså. Det vet vi ju alla. Bättre var det i lördags när min lillebror tog hand om både brorsbarn och hund på kretsmästerskapet i terränglöpning. Molly har försökt härma Arvids löpsteg ända sedan i lördags. Vilken jäkla tur att hon redan nu försöker jobba bort sluggersteget.

image

Mycket träning blir det inte. Däremot kör vi viltrunda varje dag jag och Molly. Igår blev det ett rådjur. Vi skjuter dock inte. Vi bara tittar och förundras.

image

Slängde ut en garderob från sena 60-talet häromdagen. Renovering fortsätter. Hittade adresslappen på garderoben som var aviserad till min nuvarande arbetsgivare för 50 år sedan. Ganska surrealistiskt. Men här bodde han. Grundaren av JKC. Innan han tröttnade på Ölmstad och drog vidare.

image

Fick ett litet utbrott. Det bara svartnade och sen låg detta utanför fönstret. Men det känns bättre nu…