Två löppass denna veckan, tänkte ja skriva sen kom man på att det första var i söndags. Nåja två bra pass iallafall. Har börjat introducera en ny inställning och inlevelse i mina förehavanden . Ska vara mer snäll mot mig själv. Vara lite mer så är det människa, inte direkt nöjd men accepterande för position och omständigheter.

Ska man vara helt uppriktig så är rädslan att saker och ting springer ifrån en. Man mäktar inte med, hamnar bakom. Försöker, blir smått desperat och misslyckanden står bakom knuten. Relationerna knakar, kroppen pajar och projekten drar ut på tiden och portmonnän är bara kvitton och damm. Man motar Olle i grind. Och spö ska han få den jäveln.

Måste passa på att hylla min sambo. Hon gör mig till en bättre människa och förgyller min tillvaro med roligheter. Kan inte nog beskriva hur glad man är över henne. Vi har planterat ett äppelträd, vi tror på framtiden.

I eftermiddag blir det paddling på Vättern med Hulken och Burman. Hoppas på måttlig vind. Sen kommer PeterNilsson och då ska vi tända bastun och käka kräftor. Det blir en kväll det. Sanna mina ord.