Sakta men säkert börjar besvikelsen läggas efter SM i Söderhamn. Tyvärr fick jag kliva av efter 5000 ganska hårda meter under fredagens 25 varvsfrossa. Något kändes konstigt i ljumsken och när det knäppte till lite lätt förstod jag att allt inte stod rätt till. Slet mig runt ytterligare en kilometer till, men det var bara inse att loppet var kört. Vit flagg hissades och jag fick kapitulera. Min första DNF någonsin. Tungt.
Jag hade höga ambitioner och förhoppningar om en framskjuten placering, men jag får knyta näven i fickan och göra jobbet ordentligt inför nästa år istället.
Troligtvis vet ljumsken överbelastad, den sa helt enkelt ifrån efter några tunga veckor. Men säsongen hittills har ju varit fantastiskt fin trots allt. Synd bara att det sämsta loppet skulle ske på SM.
Men en felträff är också någon slags träff.
Nu ställer jag om fokus mot höstens fina lopp istället. Lidingö, terräng-SM, något snabbt 10km på landsväg. Det finns många godbitar att se fram emot. Känns ljumsken okej kommer jag köra nåt mer race på bana men har inte bestämt vilket.
Sista jobbveckan stundar, sen blir det två lugna veckor innan skolstart. Lets go!!

// Örnen!