Vecka 29

En veckas semester på norra Öland vecka 29. Har tappat räkningen för vilken gång i ordningen. Alltid lika trevligt. Sol och bad. Bo i stuga med sina närmsta vänner. Det behövs inte så mycket mer än så.
I år startade jag vistelsen på solen och vindarnas ö med att vinna Victorialoppet. Det var ett riktigt fint lopp. Bra stämning längs med Borgholms gator. Kan verkligen rekommenderas. Loppet blev en taktisk uppgörelse mot David Nilsson där jag tillslut kunde vinna genom en spurt.
Segerdopp i havet och folköl efteråt. Livets fina stunder.
Träningen på ön rullade på fint. Gjorde ett dunderpass på Högbys IP några dagar efter vinsten i Borgholm. Ett sånt där pass när benen bara studsar fram och man känner sig ostoppbar. Det fanns stora förväntningar på nästa race kände jag där och då.
Dock gick det inte så bra. 3000m i lördags på 8:11, ambitionerna var väl att försöka krypa under den där magiska 8-minutersgränsen. Men det kommer fler chanser. Tuffa förhållanden och benen svarade inte alls som jag ville. Analysen är nog att jag tränat hårt senaste tiden, och ibland kommer det så ett bakslag. Men planen har också varit att köra på lite hårdare inför SM som är nästa helg. Där blir det både 5 och 10km. En ganska hård dubbel.
/ örnen

1 kommentar

  1. En victoria kallas ibland en seger. Mycket passande här, så grattis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑