Hälsning från Kents b-sidor

”Dom små små orden är svåra ord och dom hårda orden är enkla ord.”

Så går dagarna igen. Vi drog upp en gammal grej. Bråk. Ordväxlingar. Hårda ord och dumheter. Vi samsades. Sov i samma säng. Pratade och kramades. Dålig stämning gör bra stämning. Vi hittade tillbaka. Så otroligt onödigt och förlegat att bråka om en sån sak. Men ibland måste man få ur sig saker. 

Ni fattar. Ibland bra ibland dåligt. Livet och förhållanden är aldrig raka spår. Hur hade det då sett ut? Vi formas tillsammans. Konflikter är en viktig del i det även om det är det jobbigaste jag vet. Om alla bara gjorde som jag hade det inte funnits några krig. Skulle varit en emoji där om Holaveden hade varit ett sånt ställe. 

Arvid är i zonen nu. Herregud. Det är ju om det ni vill läsa. Jag som journalist när en dröm om att kunna sitta ner med honom och prata om allt som händer nu. 13.53 på 5000. 3.41 på 1500. Seger över David Fucking Nilsson på Viktorialoppet. Herregud.

Mellan fyllorna drar jag en Skierg då och då. 18.46 igår på 5000 meter. Jag är i hyfsad form. Kunde varit så mycket bättre men orkar inte just nu. Jag ska vara som bäst mars 2024. Undrar när Magnus Edgren är mogen för att åka rullskidor. Hans rygg ska göra mig stark i år har jag tänkt. 

1 kommentar

  1. Magnus Edgren

    2023-07-20 at 8:54 f m

    Låter bra att du är på G med skidåkningen. Vi kan höras nästa vecka för en runda, hoppas jag är redo för ditt tempo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑