Vintern 2022-2023 i Stockholm är inte kort, det kan man inte beskylla den för. Tidigt i Novemeber vräkte snön ner….likaså nu. Förra veckan hade jag en liten tanke på att rota fram löpshortsen….fick rota fram vintertightsen igen istället. Men vårvinterväder är ändå det bästa vädret, så jag klagar inte.

2 veckor med bra träning är gjorda. Tanken är att fortsätta med ytterligare 7 veckor med ganska mycket mängd och sedan börja trappa ner mot lite banlopp i Maj och Stockholm maraton 3:e Juni. Tanken är att jobba upp farten mot 5 och 10 km samtidigt som jag får in tillräckligt med mängd för en OK mara. Kanske blir det en ordentlig marasatsning i höst. Vi får se.

En podd som jag lyssnar mycket på just nu är ”I det lange löp” från NRK. Det finns mängder med riktigt intressanta avsnitt med intervjuer, historielektioner, träningsfilosofier etc. Det bästa är nog att man slipper reklamen som så många andra löparpoddar har när dom ska ägna halva programmen till att berätta om massaskitsaker som du inte behöver för att bli bättre.

Så har du behov av något att lyssna på, klicka in på https://radio.nrk.no/podkast/i_det_lange_loep. Den finns även på Spotify men inte så många avsnitt.

-OL