Tagit två steg fram och ett tillbaka. Man gör några superbra pass och sedan börjar kroppen strula. Det är väl så när man är närmare trettio; krämpor. Fått ta några dagar löpvila för att benen ska återhämta sig, förhoppningsvis är det inget allvarligt. Palle frågade om jag ska tävla, svaret är att jag vet inte. Först var grundtanken att inte tävla inomhus, men sedan började passen sitta bättre än förväntat. Då blir man lite sugen givetvis. Och precis i samma ögonblick började kroppen strula. Day to day injury som de säger i hockeyn.

På tal om hockey – en riktigt fin vinst för HV igår. Äntligen!
På tal om ingenting – vaknade upp till en rejäl snösmocka i Göteborg idag. Att vintern aldrig kan vara konsekvent går mig på nerverna. Ena dagen svinkallt och snöstorm, andra dagen vårkänslor i luften.
Och sist men inte minst – vad ska man säga om Emil Persson? Den dominansen har man väl aldrig skådat i ski classics. Helt otroligt faktiskt. Snacka om att vara i zonen. Risken är väl att det kan vända lika snabbt. Får hoppas han får ut allting på Vasaloppet i alla fall, det vore riktigt kul med en svensk vinst där tycker jag!

/ örnen