Bloggen krävde konstgjord andning för att överleva årsskiftet. En blogg som varit med oss sedan 2014 och som tydligen har fler liv än en vanlig katt. En blogg som givit så mycket. En vacker dag ska jag gräva i arkivet och sammanställa den där boken vi har pratat om så ofta. Vardagar: holaveden ska den heta.
Bloggen har fått sin dödsdom. Expertisen säger att vi förmodligen bara har två år kvar att leva. 13 januari 2024 fyller bloggen 10 år. Det sägs att det är då den går i graven. Har man fått en dödsdom blir man lite mer levande. Utnyttja den sista tiden osv. Bocka av alla de där listorna man ska göra innan man dör. Jag tror bloggen gör ett dödsryck och blir mer levande än någonsin sin sista tid innan den långa vilan.

Nyår var lyckat. God mat. Fina vänner. Dagen efter var tung, som sig bör. Speciellt tungt blev det när mannen med det mjuka löpsteget ville springa strax efter man gått och lagt sig. Småbarnsfarsor ni vet. Tur man är hyfsat morgonpigg.
Finns det något bättre sätt att inleda året med än ett varv runt landsjön plus lyckåsbacken. Jag skulle inte tro det!
För första gången sedan NM 6e november kändes det helt okej. Covid satte sina spår helt klart.
Måla kulle 330 meter över havet. Bara något lägre topp än Taberg. Det är därför Oscar Claesson är bättre än mig är min spaning. Men om jag fick välja mellan att växa upp i Kaxholmen jämfört med Taberg är valet ganska enkelt, då kan jag acceptera att vara lite sämre uppför.

Veckans pass; 6x1500m halvhårt + 5x200m snabbt. Går givetvis köra på alla olika typer av maskiner på gymmet så som cykel, skierg eller rodd.
Lycka till!

/ örnen