Jag har gjort min första fotbollsträning sedan september 2021. Kändes oförskämt bra där och då, men så här två dagar senare känns det i varenda litet fäste och muskel. Känns som alla muskler söder om midjan förkortats med ca 10 procent. En härlig känsla. Fotboll är min själ. Jag är inte hel utan den. En dag kommer jag inte ha något val. Men än så länge har jag det.

Oskar fick Lucia-luckan på Landsjön Runts julkalender. Undrar vilken Arvid kommer och få och för vad? Även om det var före elitsatsningen så ser jag långspurten från Lyckås som det största. Hela Holaveden var inblandad trots att vi inte då var en kvartett. Arvid rundade både mig och Oskar. Palle var ögonvittne hela vägen. Likaså PeterNilsson. Helt galet egentligen.

Palle och Oskar är i Orsa. Man skulle ju varit med. Hulken Wetterheim kommer nog åka 30 mil de närmaste dagarna. Själv blev det svårt att parera dubbla julfiranden och jobbhelg. Måste åka skidor med. Får försöka få in det nästa vecka. Finns möjligheter överallt nu nästan.

Önskar eder alla en magisk helg från min tomteverkstad!