Det går inte sticka under stolen med att det känns lite konstigt att titta på fotbolls VM samtidigt som den första snön faller i Sverige. Hoppas vi aldrig mer behöver välja mellan vinterstudion och fotbolls VM.
Jag tänkte att jag skulle undvika att kolla på matcherna. Inte nödvändigtvis för att det ska vara något slags ställningstagande, jag tror inte jag är rätt man att göra så stor skillnad. Dessutom är det väl lite sent nu. Jag kände inget sug att kolla fotboll bara, det hela känns lite avslaget. Men sen när det väl drog igång så satt jag framför TVn ändå, perfekt tajmat med tentaplugg. Matcherna är ju trots allt väldigt underhållande, världens största idrottsevenemang. Synd att det ska kantas av så mycket annan skit.
USA såg spännande ut. Ett piggt ungt fotbollslag. Sen sumpade dom det mot slutet ändå och drog på sig en straff. Typiskt.

Två veckor helt off från löpning idag. Covid tog hårt men det har också varit skönt med lite vila. Kanske dags att dra igång det igen. Att vara löpare under vintern kan vara lite krävande. Mina tips är att springa sina distanspass efter tid och inte sträcka. Hitta sopsaltade vägar för intervallpass och skaffa en gratismånad på närmsta gym med löpband. Sen är det bara brösta dom värsta veckorna, vintern är sällan lång på västkusten.
/ örnen