Kollar lite fotboll på youtube. Sporternas sport det får man ändå erkänna. Lyssnade på Erik Niva berätta om Kalmar 2008, det allsvenska guldet. Psykologin bakom. Långsiktigt arbete. Munken som sålde sin Ferrari och allt det där. På den tiden var det där med bloggar mycket större. Nio spelare i truppen skrev egna bloggar. Nu för tiden kan man ju undra om dom ens får skriva personligt på nätet? Det krävs en del för att ett lag ska jobba samman, mycket kan gå åt skogen men när det inte gör det kan det bli fantastiskt. Slå från underläge och allt det där. Åttonde största budgeten, tre bröder i laget. Lagkaptenen skiljer sig från sin fru som går vidare till en annan spelare i laget. Det svider. När lagkamraten åker och hämtar dottern från skolan efter träningen men laget är större än jaget. Och allt det där fick man följa på en blogg. På den tiden.

På tal om bröderna Elm. Häftigt med tre bröder på toppnivå. Men det finns ju endel i konditionsvärlden också, Northug,Auklands, Ingebrightsens m.m.

5k på Skierg ikväll, blev matt. Vimmelkantig. Halvdan styketräning. Orsa bokat. Finns möjligtvis någon plats ledig. Hör av er.

Familjen sprang nian igår med pannlampa. Mysigt. Så kan man umgås.