Holaveden har haft årsmöte. Ordförande Lund la fram dagordningen i god tid i vanlig ordning. Jag axlade Palles roll och anlände försenad. Robban bjöd på möteslokal och tillhörande mat och dryck. Ett lyckat möte ska sägas. Vi beslutade att låta bloggen rulla på i vanlig ordning ett tag till. Inför hösten är ambitionen att ha alla på startlinjen till Lidingöloppet. Robban lät sugen på Olssons skor, men först måste man springa. Det är kravet! Samma gamla vanliga beställning strax innan stängning räknar jag med.
Bröllopsplaner diskuterades. Främst av Palle och främst ingångsmusiken. Den sätter liksom standarden på hela vigseln på något sätt.
Kvällen avslutades i god tid innan tonen blev för allvarlig. Idag ör det race day för undertecknad. 5000m i Hallsberg med hög nivå på startfältet. Blir spännande. Därefter väntas halvmaraton-SM i Anderstorp på onsdag. Oskar är klar för start, vi andra åker dit för att supporta. Ett riktigt roligt lopp som jag återigen vill slå ett slag för. Tänk er själva att gå springa på en racingbana, det är rätt häftigt faktiskt!
Rapport kommer från Hallsberg sent ikväll, eller i nästkommande inlägg. Den som läser bloggen får se.
Allt gott vänner / örnen

Jag glömde fota kvällens bloggmöte, men såhär såg Oskar ut när vi joggade ner efter trosa stadslopp förra veckan!