Senaste dagarna har verkligen levererat. Om man gillar värme det vill säga.
Premiär på Gotland. Det är fint. Känns som utomlands på något sätt. Visby är verkligen något annat. Sprungit cyklat och badat. I värme. Herregud vad varmt. Är det verkligen så najs med sån hetta? Känns överreklamerat tycker jag. Men så är jag en vintermänniska också. Tacka vet jag minus 10, knarrande snö och blå extra under skidorna.
4×2000 står på schemat idag. Höll på att svimma i lördags när jag körde intervaller. Men det är väl bra att vänja sig antar jag. På fredag ska jag rejsa i Trosa, förmodligen blir det varmt och då gäller det att vara förberedd.

Vill ni ha en bra tävling i sommar passar jag på att rekommendera Anderstorp Grand prix 13/7. Finns både 10 och 21k att välja på. Oskar kommer köra. Det vore väl kul att se bröderna Davidsson göra upp där efter deras hetsträning senaste dagarna hemma i Ölmstad. Finns det något bättre än två bröder som hetsar varandra?
Ses där!

Såhär ser min flickvän ut när hon letar efter moule frites i Visby. Ser ni blicken?? Bestämd!
Tyvärr hittade vi inget. Restaurangen hade stängt för midsommarfirande. Besvikelsen var stor. Räddades upp med lokal glass istället. Funkade fint det också!