Det var tydligen min tur att blogga, det blev man varse om ska jag klargöra för er.
Sitter med sista inlämningen för denna terminen därefter är man 1/8 färdigutbildad lärare. Behövs nog lite mer kött på benen innan man skickas ut på fältet om man säger så.
Lite rapport från helgen som gick. Hälle hade 41 startande på göteborgsvarvet, en otrolig bredd bland subelit-löparna om vi ska slänga oss med ett sådant utryck. De flesta stod i elitledet eller i led 1 som startade samtidigt kl 13:00. Jag vet inte exakt hur många men det var säkert 25 hällelöpare som sprang in mellan 70 och 80 minuter, och ytterligare några som var bara några minuter från att klara 80-minutersgränsen. Flera av dom tränar väldigt hårt varje vecka och är extremt ambitiösa. Sådant kommer att betala av sig om man bara vill fortsätta gneta på några år till! Musse hade ingen kanondag. Han sa att det var jobbigt redan från start, därefter fick han slita hela vägen in till mål. Ändå 67 minuter. Han är hård. Den gamle. Löpningens urfader. Hoppas inte han lägger av på ,ånga år, det kommer bli väldigt tomt utan honom i gruppen.

Glädjande nyheter nåddes jag av via strava. Robbans vad som varit ett så kallat haveri under hela våren verkar fungera igen. Ett klassiskt comeback-pass där han sprang i låga 4-fart i nästan en mil. Rapporten till ventilen var att han siktar mot Lidingöloppet. Det vore väldigt roligt om holaveden kunde förlägga sitt årsmöte i Stockholm under den helgen ännu en gång. Det var ett tag sedan nu. Pandemi och krig och allt det där som kommit i mellan ni vet…

Eksjö imorgon. Någon som kör?
Stockholm maraton nästa helg. Någon som kör?
Mycket löpning att se fram emot nu.

/ örnen