En långhelg i Berlin sög verkligen musten ur mig. Ett långvarigt tyskt virus tog jag med mig hem. Sängliggande med feber och huvudvärk första dagarna på veckan och sedan har jag snutit ur halva pannloben. Så var känslan i alla fall. Två tentor betades av hemifrån via datorn. Teknologi är fint ändå. Full pott på båda, bada bing bada bong!
I övrigt finns det inte mycket att förmedla från mina 50 kvadratmeter i göteborg. Björken utanför köksfönstret har slagit ut ordentligt, det är fint. Men alla veckor kan inte vara kanon det har man lärt sig vid det här laget.

Fina löpresultat från helgen. I England sprang 6 svenskar 10000 meter. Endast två gick i mål. David Nilsson på nytt pers med 28:39, detta trots den åttonde kilometern på 3:06 (!). Jag frågade vad som hände, han svarade att en britt kallade honom för prick och då tappade han suget. Jag förstår honom.
Samuel Russom sprang maraton 2:09 höga i Köpenhamn. Detta hade inneburit svenskt rekord men han är ännu inte svensk. Öppnade i 2:05-2:06 fart men vid 30 kilometer kom den stora klubban. Rätt imponerande att hålla ihop det trots den väggningen som skedde mellan 30-35.
Göteborgsvarvet till helgen. Löpningens urfader Mustafa Mohamed är anmäld och tillsammans med Samuel Russom är de två de bästa svenskarna i startfältet för tillfället.
Hur påverkad är Samuel av den hårda maran?
Kommer Musse ta det på ren rutin?
Göteborgsvarvet har ej SM-status i år och det känns lite avslaget av den anledningen skulle jag vilja påstå, men det blir ändå en rolig tävling att följa. Hälle IF har 41 löpare på startlinjen så det bli många klubbkompisar att heja på.

Någon som ska springa?
Lycka till i så fall. Jag står på djävulsön och hejar på er. / örnen
Auf wiedersehen