Berlin väntar till helgen. Längesen man var på väg nu. Senast var finnkampen 2020. Att möta sommaren i Berlin har jag gjort förr. Det blir ofta väldigt väldigt bra. Rainer brukade tipsa om vilka öl man skulle köpa när man åkte till Tyskland, nu får man väl gå på intuition alternativt beprövade vetenskap. Vi ska på bröllop. Inte vårt egna utan någon annans. Ska bli riktigt skoj!

Löpningen har verkligen lossnat. Just nu letar jag efter ett lämpligt lopp på 10km. Stämma av hur formen verkligen är. Det är en sak att springa intervaller och en annan när nummerlappen väl åker på. Har vi några bud?

En bild på två långhåriga män och en olympier. Sebastian till vänster i bild tävlar på de allra hårdaste bergsloppen. Till helgen springer han 25km med 2000 höjdmeter. Han i mitten behöver väl ingen närmare presentation och han till höger går vi knappt in på. Bra träningssällskap! Vi körde 8x1000m, beprövad vetenskap. Musse vet vad han pratar om när han pratar om löpning. Bara suga så mycket man kan av allt han vet.

/ örnen (den riktiga)