Paddan är snart svart, slocknad, torsk, ur bruk. Men än har vi fem procent att leka med. Fyra nu visst. Ska inte bli långrandig. Precis läst att Emil Danielsson sprungit sjunde bästa tiden på 5k borta i USA och dessutom vunnit den klassiska tävlingen Jordan Inventional(?).

Haft en dödsförkylning. Verkligen hemsk. Men bättre nu. Min rehab kom ur synk. Cyklade en timme på grön idag på morgonen. Vitsippor. Hav av vitsippor. Måste ställa in mina växlar. Sedan är nästa steg att lära mig använda dom. Haveri i skogen. Tur att det är folktomt i skogen mellan sju och åtta.

Familjen drog efter frukost till Krokek utanför Kolmården. Ivars första tävling utanför hemmabanan. Första delen i en serie. Blev en 20e plats och en upplevelse av dödströtthet. Sand och två gånger 25minuter piskar livet till nya erfarenheter. Byt datorn mot löparskorna. Bra dag.

Satt på rullskidsspetsar. Det är ju en dag i morgon också. Tydligen bockjakt imorgon. Nåt nytt.

Polisen får mycket skit nu förtiden men kan bara meddela att har dom bara bestämt sig så kan dom göra sitt jobb. Man kan uppenbarligen satsa resurserna på att kontrollera crossbussar och väga släpkärror. Mycket enklare att trakassera vanligt hårt arbetande skattebetalande folk som vill att barnen tröttar ut sig i sandgropen istället för att ränna på stan. I förorten biter dom ifrån så enklare att ta sandgropen. Det är inte helt lätt.

Naturligtvis ska man få bränna koranen. Det är viktigt att alla förstår det. Förstår landets grundlagar.

Vi får kämpa vidare med kärleksfulla hjärtan. En procent nu.

/Johan