Slå sig själv

Vilken helg. Förutom att jag gjorde dödssynden att missa Landsjön Runt flöt London-helgen på utan större brott mot bibeln. Eller handlar något om frestelser?

Jag och min bästa hälft tog tag i taktpinnen och ledde sällskapet genom Hyde Park, förbi Buckingham Palace, vidare mot Westminster och Big Ben. Vi slank in på ett av alla ölhak i Soho och innan vi var tillbaka i hotellsängen hade vi avverkat 25 000 steg.

Sen rullade helgen på i samma anda. Vi fuskade en del via tunnlarna men vem kan motstå det bästa färdmedlet som uppfunnits? Det blev en match på Stamford Bridge. Min far fick återvända efter 44 år. Mycket har förändrats sen dess.

Köpte en boxningssäck till Rebecca i födelsedagspresent. Mycket uppskattad. Hänger i garaget nu. Var givetvis tvungen att testa själv. Vilket pass!

Gick fyra välgenomförda ronder. Vid ett tillfälle uppstod blodvite då jag lyckades sätta säcken i sån sving och gick in på kropp att ovansidan vände rakt mot ansiktet och slog upp ett sår i läppen. Nedslagen av sig själv. Svetten och blodet rann. Men jag kände mig levande.

Lillebror ska springa Göteborgsvarvet från sista led. Jag funderar på att hänga med. Oklart i vilken fart. En gång gjorde jag 1.25 från sista led. Det kommer inte ske igen.

Allt gott!
/RD

2 kommentarer

  1. 1:25 får sista led går väl under kategorin boxningsmatch snarare än löpning? 😜

  2. Ja hur går det till egentligen? Vilken merit ändå👊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑