Post skidåkning(och allt vad det innebär).

Här sitter man och äter chips på kvällskvisten. Helt jävla bombad. Tänker att man tänker över tillvaron bra här i fotöljen. Göra mig sk självmedveten. Ohh no brukar bli resultatet. Men vad ska man ha sina 86 miljarder neuroner till om inte just det. Rätt coolt ändå, att medvetandet kan vara medvetet om sina egna processer.

Självmedvetenheten är till trots våra 86 miljarder neuroner och tusen gånger fler synapser bara medveten av en bråkdel av själva medvetandet. Informationssystemet består av hjärnan då men även nervsystemet och olika kemiska processer. Men just 86 miljarder upprepar ja ständigt, vill att siffran ska fastna. Att den ska bli en del av kunskapsbanken. En siffra man självsäkert kan slänga ur sig. Vad meningslöst egentligen, det känner ja.

Var helt vilsen på gymet idag. Körde lite här och lite där. Det är post skidåkande nu. Åre var fantastiskt. Köja. Våfflor. 20km fredag ca 50km lördag 40km söndag.

Hur coolt vore det inte att ha en bål/välkomstdrink på bröllopet skapad av Dolla. Ska ringa och be om ett recept. Bjuda ner han till bröllopet. Han kan sova på PeterNilssons soffa.

På tal om PeterNilsson som enligt rykten ska åka till Polen och spela golf. Alltså nära krigslinjen. Dagen innan Årefjällsloppet bytte ja stora trugor från skejtstavarna till dom klassiska och på nåt märkligt sätt så ligger det bara tre stavar i fodralet vid starten, varav en är klassisk. Får alltså åka loppet med skejtstavar med små trugor. Diskad igen. PeterNilsson hade behövt sitta i fängelse om han sett det här tänkte ja.

Man har noll rytm när man stakar med stavar på 170cm.

Ikväll blir det krogen. Säsongen är över som sagt. Är också medveten om mina begränsningar inom det området. En gång i tiden är inte nu. Kom ihåg det, jävla neuroner. 86 miljarder.

Be för de dina

Amen

1 kommentar

  1. Haha! Jamen visst kan jag dela med mig av lite bålrecept👍
    Jag har lite olika alternativ.
    Vi får höras om detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑