Pennybridge

Alla skulle behöva en helg i Örebro då och då. Speciellt om kärleken bor där. Spela biljard och äta god mat. Testa två karaoke-barer bör man också hinna med.
Blev två löppass i strålande väder. Våren är verkligen som ett långt förspel inför det som komma skall. Jag känner på mig redan nu att sommaren 2022 kan bli den bästa på länge.
31km varav 28 i runt 4:00min/km. Det är inte hårt men det är inte heller bekvämt. Rätt eller fel är svårt att veta men huvudsaken är väl att man rör på sig. På långpass med lite högre fart märker jag verkligen var man blir trött. Vänstersidan havererade efter drygt 18km. Axeln föll in och armpendeln blev konstig. Baksidan och röven kändes allmänt segt och stelt. Obalansen måste jobbas bort. Troligtvis därför hälsenan har spökat så mycket under förra året, den fick ta smällen för utebliven styrka i sätet på vänstersidan.
Åter till Göteborg. Min mountainbike har börjar rulla lite igen. Det går ganska trögt tycker jag, ungefär som när man vallat fel. Kanske beror på cykelformen men de grusvägar ja jag cyklar på är också genomsura av tjällossningen så jag hoppas det är en del av förklaringen.

Palmér ratade precis skin-skidor i ventilen. Vad säger den stora massan som läser Holaveden? Nästa skida jag köper kan nog bli skins. Orsa i december känns givet. Ser mest fram emot bastun och att inte behöva valla.

Cykelsällskap på långpass är sjukt underskattat. Kan nog bli en del av den varan i sommar.
/ örnen

1 kommentar

  1. Håller med Palmér. Skins är kass det är bättre med klassisk universaltejp. Skins hugger vid spårbyten och kurvtagning, det är väldigt lätt att dra en ljumske, särskilt för en gnällig 50+ gubbe.😉

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑