Hans Holmer-dieten. Direkt hämtad från verkligheten.

Det var ett ögonblick jag inte var beredd på. Vi såg Lilla Aktuellt tillsammans. Sen kom frågorna. Hur förklarar man krig för nån som har levt i färre år än vad som ryms på fingrarna? Tårarna kom. Samtidigt som vi ännu är och har varit förskonade från dessa fasor så känns det inte längre helt självklart.


Idrotten står enade som vanligt. Ja nästan alla i alla fall. FIFA har sin tolkning. Som vanligt. Det är så enormt skamligt att det saknas ord.

omvälvande tid. Och mitt i detta ska ett Vasalopp genomföras. Genrep i helgen på Lassalyckan. En otrolig skiddag. PeterNilsson, Wetterheim, Palle, Östlin. Vårsol och räls. Tacksam för det där.

Men, i skrivande stund har jag flyttat in på golvet hos min 6-åring. Han sover nu äntligen men de senaste timmarna har han kastat upp allt som rymdes i magsäcken. Från alla håll. På nedervåningen går tvättmaskinen på högvarv och jag funderar lite över hur den här veckan kommer sluta… förhoppningsvis har jag rätt gen. Vi får se. Ett är säkert i alla fall. Det finns dom som har det betydligt värre. Och jag tänker inte klaga ett skit över lite magsjuka i en tid som detta.

Ta hand om er och var snälla mot varandra!

/RD