rysk invasion och vasaloppstips

Ryssland invaderar stackars Ukraina. Varför? Jag var faktiskt tvungen att googla för att sätta mig in i ämnet. Det är otäckt, men jag tror inte holaveden är rätt plattform för att reda ut världspolitik. Åtminstone ska inte försöka mig på det efter en kort googling. Åkte buss hem från Göteborg igår. Allt jag hörde på radion var prat om att börsen störtdyker. Det suger såklart om man har alla sina besparingar där, men vet ni nåt som suger ännu mer? Att få sitt land invaderat av Ryssland.

Vad hände med Palle i Landsbro? Jag vill veta allt, och han har hittills inte avslöjat något. Förstöra sitt vätskebälte strax innan start luktar lite soppatorsk. Har vi och göra med en klassisk väggning eller var det något annat som gick åt skogen? Har det skitit sig så fullständigt att han inte är välkommen till Landsbro nåt mer? Hoppas vi kan få svar på det när det är Palles tur på bloggen igen.
Vi rullar på nu igen. Dagligen. Det var en tyst överenskommelse att alla behövde en veckas semester verkar det som. Men nu laddar vi om. Palle och Robban kommer vara i storform inför Vasan. Blir spännande att följa. Jag tror jag kommer spela en liten peng på Eklöf faktiskt. Han är revanschsugen efter sin diskning i Tartu och dessutom nykär om man ska tolka sociala medier rätt, sånt där spelar in ska ni veta.
Min kompis gjorde sin bästa säsong någonsin förra året. Lite skrällartat var det till och med. Han har officiellt gått ut med att det berodde på den nya tjejen. 2020 gjorde jag min bästa säsong, jag var kär då. Det är jag fortfarande såklart, men det är något visst när det är sådär nytt och spännande och allt löper på sådär friktionsfritt.
En tränare i göteborg sa en gång att man gör sina bästa lopp när man är nykär eller hjärtekrossad. Vi får väl hoppas att varken Robban eller Palle väljer att avsluta sina relationer bara för att jaga den där topp 500 placeringen på Vasaloppet. Det vore lite slöseri med kärleken.

En vecka kvar till konungafärden. Skriv gärna en kommentar vilka ni tror hamnar på pallen, både dam och herr. Får någon alla rätt så ska holaveden bjuda på något fint!

/ örnen

1 kommentar

 1. 1) Emil
  2) Nygard
  3) Stadås

  1) Britta
  2) Korsgren
  3) Dahl

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑