OS fortlöper. En bra tajming att plugga hemifrån på distans faktiskt. Det har blivit några timmar framför TVn om man säger så.
Det går inte nog hylla skridsko-Nils. OS absoluta höjdpunkt i mina ögon. Vilken dramatik han bjuder på. Har ni inte sett dokumentären på SVT så gör det. Jag förstår inte hur han som världens bästa idrottsman inom sitt gebit kan vara så fullständigt avslappnad till sin idrott när det samtidigt betyder allt i hela världen. En otrolig balansgång. Men samtidigt finns det inget viktigare än att vara en bra människa. Fina fina Nils.

Sundling sista sträcka i dag är lite tv-historia. Men uppenbart att Frida inte borde startat enligt mig. Kollapsat två gånger under en vecka. Återhämtningen på hög höjd är fruktansvärt dålig, speciellt när man gått in i väggen. Kan knappt tänka mig hur det känns att göra det två gånger. Både mentalt och psykiskt. Det borde en coach kunnat läsa av.
Brons ändå. Det var väl ungefär vad som var väntat.
Kan herrarna skrälla?
Nej troligtvis inte. Men Burman och Wille ser faktiskt rätt pigga ut senaste loppet. Kan Häggström och Grate hålla spjärn på första sträckorna så kan en medalj hägra.
/ örnen