Keishin Yoshida, inget topp namn. Duktig femmilare på mästerskap. Mellan tio och tjugo när starka nationer enbart får åka med fyra. Många mästerskapströtta. Har lite gott öga för kämpar som Yoshida. Och kämpar som håller på länge. Outtröttliga. Granithårda. Viljestarka. Tänk er att Nick Willis som har både OS silver och OS broms på 1500. Nu snackar vi löpning men det har ni säkert redan begripigt. Nick Willis har sprungit en engelsk mil under fyra minuter tjugo år i rad. Tjugo år i rad. 20!

Dokumentären om Nils Van der Pool. Sådär. Vet inte vad jag förväntat mig. Vill tips om Runes Löparpodd. Riktigt bra. En idrotts kulturell skattkista.

Krasslig i helgen. Ska åka skidor idag. Frågan är vart. Förhållandena är sådär. Eksjö Ulricehamn är bra. En timme bort. Möjligt det är värt det, istället för skridskor. Behöver mer snö.

Vi håller tummarna för OL & ML. Mina namnförslag Stig & Liselott. Men det blir bra vad som. Naturligtvis. En förlossning, ett litet helvete, men rätt som det är tänker man inte mer på det och kan tänka sig att göra om det, som ett långt segt långlopp. Det är spännande. Vi håller tummarna.

https://youtu.be/oO_o8M12pWw