Först och främst vill jag rikta ett stort tack till alla er som varje vecka är med oss här på holaveden, utan er vore det inte lika roligt givetvis. Det har varit lite svajigt senaste tiden men det blir bättre 2022, så enkelt är det.
Innan vi ger oss på någon snabb och effektiv årssummering vill jag önska alla er som springer nyårslopp ett stort lycka till. Alltid kul med sylvesterloppet, se vem som avslutar året med den snabbaste milen. Jag gissar på David Nilsson. Ingen aning om var någonstans dock, blir spännande.

Året 2021 kommer vi minnas länge. En lång väntan på vaccin och när det väl kom trodde man den här skiten var över. Men riktigt så enkelt var det tydligen inte. Trist.
Fortfarande försiktig. Stanna hemma mycket. Umgås lite. Den där TVn var ett bra köp så kan man säga.
Gjorde fyra riktigt bra race inomhus i vintras. En halv sekund ifrån att få springa inomhus-EM i polen. Det hade varit något. När vintern väl var över och grundträningen tog vid inför utomhussäsong så kände jag något i hälsenan, något som tyvärr skulle visa sig förstöra resten av året. Rent löpmässigt i alla fall. Orkar inte riktigt prata om det men det har inte varit så roligt om man summerar det så. Sitta hemma och bara iaktta hur alla andra springer riktigt bra på diverse tävlingar tog ganska hårt på det mentala. Det värsta av allt är att jag inte är igång alls så som jag hade hoppats på, men som jag sa tidigare – det blir bättre 2022.

Målbilden inför nästa år är att känna sig stark, snabb, smart och snygg. Vissa kriterier kan bli lättare än andra att uppfylla, men jag ska göra mitt bästa!

Ta hand om er vänner, och gott nytt år. Se till att avsluta det nuvarande med lite stil. Hörs vi imon!
/örnen