Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att summera på nedersta raden. När vi gick in 2021 trodde vi nog att vaccinet var nära och pandemin över. Så blev det ej. Bättre men inte bra. Hofvets löpträningarna är det enda som består. Vecka efter vecka samlas vi gör intervaller i pentryt på Östermalms IP. I över ett år har jag varit ganska skadefri och frisk. Det gav resultat och som jag skrivit tidigare så blev det ett riktigt PB år.

Året började med en ganska bra vinter och skidföre i Stockholm. Natursnö och krispigt väder av sällan skådat slag. Våren och löpshortsens tid kom och med den formen. Jag tror formen var på topp där tidigt på sommaren för att sakta dala framåt höstkanten. Allt kändes så lätt. En obeskrivlig känsla. Den man tränar för och som gör de hundratals timmarna värda sin möda.

Avslutningen på året blev att flytta till Hammarbyhöjden. Större lägenhet, mer natur, barnrum. Förberedelser. 2022 kommer verkligen ge nya möjligheter. Men som en del av Holaveden är man ju alltid på väg.