Örnen har inte landat

Hur är det man brukar säga nu igen? Man ska inte ropa hej förrän båda fötterna är över bäcken, men nu börjar det faktiskt kännas bättre och bättre. Vissa dagar funderar jag till och med på vilken av hälsenorna det var som gjorde ont, då har man kommit en bit på vägen. Igår kväll genomfördes ytterligare ett habilt pass som ett litet steg påväg mot målet sub 29 innan 29. Alltså 28:59 innan jag fyller 29. Tufft mål men vem minns en fegis. Extra skönt att vara tillbaka med gruppen, träffa alla kompisar, prata igenom allt som har hänt även om det bara var två dagar sen senast vi sågs. Det diskuterades bland annat om vi kunde rädda klimatet genom att mina bitcoin via sin träning istället för, ja hur det nu sker i dagsläget. Det finns nåt där. Anders som droppade idéen jobbar trots allt med energiförbrukning så om han bara får ihop det i praktiken är Nobelpriset hemma. Silver-Olle hade med sig ett skohorn till skatås för att underlätta skobytet. Han tyckte det var så jobbigt att böja sig ner och stoppa ner två fingrar mellan hälen och bakkappan på skorna. Jag skrattade först, men han har definitiv en poäng. Skohorn är ju en av världens bästa uppfinning ändå. Har den personen fått nåt pris?
Jag tror inte vanliga motionärer förstår eller ens kan gissa hur ofta elitlöpare byter skor. Då pratar jag inte under ett helt år, jag menar under ett enskilt pass. Ibland kan det bli 3-4 gånger, jag skojar inte! Varför? Ja säg det.
Har man tagit SM-silver så ska man inte ifrågasätta den löparens sätt att träna, jag tror jag tar med ett skohorn i framtiden också.
Med på passet var även cyklisten som ska köra cykelcross i helgen, därav krävdes ett intervallpass löpning ansåg han. Cykelcross verkar vara en hybridsport mellan typ löpning, cykel, novemberkåsan och hinderbana. Borde åka dit och kolla egentligen, verkar vara rätt skoj.
Även Bergman var med. Stabil som vanligt i novembermörkret. Brukar peaka när det inte finns några tävlingar att visa det på, tyvärr. Hoppas peaken håller i sig till nästa säsong. Även nyförvärvet Sebastian var med. Om jag var den långhåriga i gänget förut har jag nu blivit omsprungen på den fronten. Otroligt hår. Troligtvis den enda i klubben som inte letar efter platta snabba lopp, hans senaste race var 25km långt och 2000 höjdmeter. Det är ungefär som en veckodos för mig om man springer 10 kuperade mil. Dessutom startade loppet 1700m över havet. Rätt hård kille verkar det som, bra tillskott. Cullin var där också och bevakade. Vi är ett gott gäng och jag är väldigt tacksam att få springa med så bra människor.

Allt gott / örnen

En liten del av gänget. Detta var från passet i söndags förmiddag, därav dagsljuset. Annars är det högst ovanligt för mig denna årstiden att få springa i ljus. Sebastian till vänster, jag i mitten.

1 kommentar

  1. Smart ide! Koppla ihop Zwift med Bitcoin mineing! Tänk att se när coinsen ramlar ner på skärmen framför en när watten får syran att spruta i låren…. Skulle bli som nån slags LAN-Daytrader-Cyklist-Gruvarbetar-hybrid subkultur….kan inte bli annat än succe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑