Harrys krogshow i fredags. Tema 80-tal. Det måste ändå vara det bästa årtiondet när det gäller musik. Kvällen avslutades med purple rain. Kärleken briljerade på scen. Hon är fantastiskt bra. Har ni chansen att gå dit så går det, riktigt roligt. Dom kör sista helgen i november också!
Lördag morgon. IKHP. Ett krigsfält. Jag och kompisen adam var nära på en efteranmälan men i efterhand rätt glad att vi avstod. Långa banan på John Bauer-trail fick man beta av strutsabacken hela tre gånger. Rätt hårt!
Oscsr claesson tog ansvar för korta banan, ganska enkelt. Lika betryggande vinst tog Batteri-Oskar på långa banan. I målfållan såg han ganska trött ut, det var härligt att se.
Dagen efter sprang jag mitt längsta pass sedan april. 15km trail runt kaxholmen. Nära 500 höjdmeter. Det är enkelt att springa kuperat på hemmaplan, det är därför man längtar hem vissa dagar. Vistakulle, kvigssåsen, 10-minutersbacken upp till masten sen vidare över till Gestra. Det som saknades är egentligen bara mykinge och lyckås, men då hade vi nog fått ihop runt 30 km istället så det får bli en annan helg. Kul att vara igång och springa lite igen! 🙂

claesson
Lund. Som på senare år börjat gå i backar a.
Adam. Tidigare sambo, numera klubbkompis.
julia på scen.