Vilken helg det blev.
Det började med att Robban lika fint som vanligt styrde upp P4 morgonloppet tidigt på fredagsmorgonen. Ett insamlingslopp för världens barn med start 06:45 var ett perfekt sätt att starta dagen. Jag bidrog genom att åka in och slå Jimmy Iby eftersom han hade utlovat 1000kr till insamlingen för varje löpare som slog honom. Då måste man bara ställa upp kände jag. Bröderna claesson tände till på alla cylindrar och hade raggat löpare runt hela stan. Tillslut blev vi nog 11st som slog jimmy. Och då ska man veta att Jimmy inte är en dålig löpare. Kul start på dagen.
Palle åkte hem en pallplats i lövhult fick vi rapporter om på lördagen och igår cyklades det rallarloppet. Lerfest. En cykel som krånglade, en kropp som tog stryk. Ryggen var så stel att det kändes som jag åldrades 50 år på 2,5 timme. Det blev helt enkelt jobbigare än vad jag hade räknat med. Fick släppa klungan efter ca 30 minuter och därifrån och in till mål var jag solo. Försökte jaga rätt hårt efter att jag släppt men det var lönlöst. Behöver bli snabbare på de lite mer tekniska partierna, på platten kändes det faktiskt kanon och hade inga problem att gå med eller till och med gå ifrån andra medtävlande. Ganska revanschsugen faktiskt så det är inte omöjligt man kör nästa år också. Kan man då byta ut några mil på landsvägen till MTB så ska det nog gå att köra fortare i skogen dessutom.
Men den enda målsättningen med rallarloppet var egentligen att jag ville ha ett mål att träna för under september, och det lyckades jag definitivt med. Det blev nog runt 30 träningstimmar på sadeln. Nu får man ta sikte mot ett nytt mål under oktober. Frågan är bara vad det ska vara?
På återseende

/ örnen

Bröderna claesson och Jimmy iby

Jag fick erfara att klubbkompisen Oscar wanemark inte bara springer bra utan även är lika stark på cykeln. Första backen han fick syn på så klev han på ordentligt och sen sågs vi inte förens i målfållan. Riktigt imponerande.

Jag och storebror har kört några tävlingar tillsammans nu. Igår var han farligt nära tycker jag. Får bli bättring.