Cykel i alla ära, men det är verkligen något visst med att springa. Jag har knappt rört löparskorna på hela sommaren, men nu börjar jag komma igång lite igen och det är verkligen helt underbart. Det är något alldeles unikt med att springa. Jobba med hela kroppen, känna hur lätt man driver upp pulsen, markkontakten. Hoppas bara benen håller denna gången.
Mina vanliga rundor om än i något kortare tappning. Jag har en granne några hus bort som man kan snegla in hos, och oavsett tid på dygnet står TVn på och visar en fotbollsmatch. Helt sjukt. Slår aldrig fel. Känns som jag har koll på fotboll via min grannes intresse, så när kollegorna på jobbet pratar om ”matchen” vet jag vilken det gäller eftersom jag sett det hos grannen. Märkligt.
En annan granne har alltid sitt TV-spel igång. Varenda gång. Dock olika spel vad det verkar som.
Som sagt, skönt att vara igång lite lätt igen. Hösten är verkligen till för löpning. Friskt i luften, vackert i naturen och framförallt alldeles för kallt för att cykla.

Blir spännande att höra Oskars rapport från Lidingö. Bara några få sekunder från pers. Oavsett hur bra man tränat så är Lidingö obarmhärtig. Det kan slå riktigt hårt om det vill sig illa.
Min klubb Hälle vann lagmatchen och en inteckning i vandringspriset Guds hand. Vi har kämpat några gånger för den där segern, men i år kom den ganska oväntat i brist på bättre motstånd. Total tid för 5st löpare blev 9timmar och 10 minuter. Det är såklart godkänt, alla under 2 timmar dessutom. Men om vi får till det riktigt ordentligt nästa år skulle vi kunna ha 5 löpare under 1:45, så blir vi svårslagna oavsett hur bra motståndet är.
Samuel russom imponerade mest. Såg kört ut men med några få kilometer kvar fick han upp farten och gick om och vann. Det var häftigt! Oscar claesson var med i tät, nästan första milen. Och det gick fort ska man veta. Som vanligt tänkte man att han borde vara helt bränd när han väl fick släppa, men tillslut joggar han i mål på 1:42, vilket är en riktigt bra tid. Den killen kommer springa under 1:40 i framtiden, och det är en tid som rent historiskt väldigt få svenskar har lyckats med. Jag flaggar för att Oscar tar en ganska enkel seger på öis-loppet nästa helg, precis som vanligt 😎

Ses där!
/ örn