Låt det brinna.

Så mycket skit överallt. Framförallt i höger knä. Vi behöver som samhälle och människor tre saker, hopp mening och tillhörighet. Det var sannerligen hoppfullt att jogga sex minuter på löpbandet med PeterNilsson på bandet jämte. Herregud så det såg ut. En förbipasserande skrek Lytta! Men vi är på gång. Sannerligen så tar vi det varsamt framåt. Ska bli snabb löpning igen.

Annars är det bra mycket annan skit som vimlar omkring. Ett vargrevir i Mullsjö. Floskeln att ökade straff skulle fixa kriminaliteten. Att psykiatrin kan fixa den mentala ohälsan. Att jämställdhet är fördelning 50/50 mellan män och kvinnor. Att den teknologiska utvecklingen kommer fixa våra problem. Att miljön kommer bli bra bara vi fixar människornas utsläpp. Men det värsta av allt alla dessa jävla medvetna lögnare. Allt som är fejk. Hata det.

Kort och koncist.
Människor har använt sig av djur i tusentals år. Djur är och har varit en förutsättning för människans utveckling. Vargen har i egenskap av rovdjur en intresse konflikt med människan. Den psykiska påfrestningen vargar har på människors livsmiljö är oerhörd. Landsbygden med friliggande gårdar bygger på ett rovdjursfritt landskap. Vargars plats i naturen är i en kontrollerad park miljö. Naturen ska användas för odling, naturvård samt kontrollerad parkmiljö. Människan måste sträva efter kontroll över naturen. Naturen är livsfarlig. Den försöker hela tiden ha ihjäl oss.

Ingen pratar om varför människor tar droger? Dom två anledningarna som finns är för att ha roligt samt att lätta på det faktum att livet kan vara oerhört jävla tufft och obehagligt. En verklighetsfrånvändning. I det stora hela är problemet att knark är olagligt. Att knark är en drömprodukt ur ett kapitalistiskt marknadssynsätt. Då tillverkningen är relativ enkel. Hållbarheten lång. Skatten obefintlig i samtliga led. Samt att brukarna lätt blir beroende. Det är rent ut sagt en sörja vi vadar runt i. Ökade straff kommer inte hjälpa ett skit. Vägen framåt måste vara ökad medvetenhet kring problematiken. Skit i att knarka. Det är inte värt det. Lätt åsikt att säga helt verkningslös i det stora hela. Varför har vinden här?

Skit i det. Låt det brinna. Sex minuter löpning är ett framsteg.

Vargen i sin rätta miljö.

2 kommentarer

  1. Jag har blivit skallad av en varg. En av mina största meriter här i livet. Jag fick en bula i pannan.

  2. Tänk positivt och se fram emot en vargavinter i norra Småland med pannlampa på milspåren. Lycka till med knärehab, ta det lugnt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑