Den låg där ikväll. Blank och fin. Verkligen vacker. Men lät Ipaden ligga kvar på köksön och gav mig av i mina nyanlända Adidas. Dom kom från England, fastnade i tullen och blev en månad försenade. Kanske ni undrar varför man måste skeppa över pjux ändå från UK. Men ja kan bara meddela att inga skor görs i Sverige. Alla kommer med båt.

Det där med betongen eller rättare sagt kalken till cementen. Det har verkligen tagit skruv i mina kretsar. Nu vill man även börja utgräva kobolt i Sverige. Vi gräver vår egen grav. Så sakteliga.

Världen är ta mej fan helt galen. Ibland förstår man föräldrar som aldrig släpper ut mina barn i dagsljus. Njaaa men att Messi lämnar Barcelona får ni ändå hålla med om är galet. Han var knappt någonting innan han kom dit, fysiskt sätt alltså, han var inte mycket högre än en stol. En spansk läkare blandade en brygd och resten är som alla vet historia. Paris. Kommer ni ihåg när Zlatan spelade där ihop med Beckham och det var Zlatan som la frisparkarna? Zlatan är kung.

Kipchoge är också kung. Mäkta imponerande. Hon med ärret på magen, hon är drottning. Lång och trogen tjänst på dom där två.

Sprang Landsjön ikväll med Olof Broström. Det var starten på löparhösten.
Nu kör vi.