Tyvärr inte riktigt där ännu, men snart!
Fick lite feeling denna helgen i alla fall. Har man ingen bil får det bli cykelpendling. Ner till Falkenberg för att spana på cykel-SM. På motorbana som så många andra tävlingar denna konstiga tid vi fortsatt lever i. 50 minuter stenhårt sen 3 varv till ännu hårdare. Det är verkligen stenhårt. En kompis cyklade bra och blev 14e in i mål. En liten krasch på slutet bromsade upp spurten annars hade det nog kunnat bli några placeringar bättre. Topp 10 lockar ju alltid. Men krascher tillhör tyvärr sporten, kolla bara touren. Fruktansvärt men de flesta klarar sig hyfsat.
Tillbaka till Varberg. 165 kilometer senare är man sugen på mat, det ska väl erkännas.
Husvagn. Förtält. Ner till havet och tillbaka för ett dopp. Vad mer kan man begära? En glass kanske, ja då går man och köper det.
Semesterfeeling ändå. Det är inte svårare än så.
Sen tillbaka till Göteborg dan därpå, medvind och snitt på 34km/h. Tror inte ens tåg är lika smidigt om jag ska vara ärlig.

Kanske ska utnyttja nästa helg på samma sätt. Hur långt är det till kaxholmen? 17-18 mil kanske. Säkert 20 så illa som jag hittar. Blir kanon!
Finns mycket att skriva om men jag tror jag stannar med denna enkla redovisningen av en toppenhelg.

Här är Erik som cyklar snabbt. På bilden ovanför är det Adam, han cyklar också snabbt men är nästan ännu bättre på att bada faktiskt.
/ örnen