Dubbelinlägg. Hör och häpna. Alternativt så har Arvid ignorerat ytterligare en dag? Oklart i nuläget. Varför göra någonting man inte har lust till? Somliga saker betalar sig andra är tidsfördriv. Det är sånt vi gör, fördriver tid, söker mening.

Fick uppleva en sk ”Roy Anderssonsk upplevelse” idag på morgonen. Regnet hade precis avtagit. Det blåste nordan och jag stod i änden av en kornåker och pissade när det hörde ett ”pizz” och nåt svart faller i ögonvrån. En skata har fallit från vajern över tågrälsen. Hans kamrat kraxar. Går ner. Han ligger där och tjippar in luft. Funderar på om man borde slå ihjäl han? Bestämmer mig för att gå därifrån. Märkligt.

Dålig träningsstart denna veckan. Efter en bra helg. På väg mot ytterligare en bra helg så är allt summerat som bra alt okej. Bänkpressat med sambon. Hon säger att Malin Fors tar 50kg, hon är skyndsam för att nå dit. Har i ärlighetens namn inte hundra koll på alla namn som florerar i våra samtal ständigt. Antingen en ölmstabo, en sjuksköterska eller någon från kyrkan tänker ja. Malin Fors springer också jättefort får man höra. Häromdagen kom det fram att Malin Fors inte bor i Ölmstad utan är en karaktär av Måns Kallentoft. Ett ytterligare alternativ alltså.

Antonio Carolli – Respekt.

Ska man åka till Gnosjö och skaffa sig lite träningsmotivation?

Oskar sprang PB för alla som undrar.

/Johan