Det första som poppar upp när jag skriver ett blogginlägg brukar vara rubriken. Sen behöver inte texten normalt sett ha ett skit med själva rubriken att göra. Idag gör jag tvärtom. När jag skriver det här har jag ingen rubrik färdig. Det är för att jag inte vet vad jag ska författa.

Veckan som gått har kretsat kring väder. Det var varmt sen var det kallt. Nu är det nånting mitt emellan som mest är meningslöst. Men det är ju ljust i alla fall. Det kan de inte ta ifrån oss.

Annars? Två träningar. Fotbollsplan. Hjälplöst dålig form. FHM vill fortfarande inte att det ska tävlas. Nåväl. Det vill de säkert men det är svårt att göra gränsdragningar. Inne på systemet trängs vi i alla fall. Det kan de inte ta ifrån oss.

Lyssnade på en podd om beroende. Börjar inse att jag har de mentala egenskaperna för att lyckas i ämnet. Samtidigt pannben nog att göra förändring. Men det är hårfint det där. Hur nära man kan gå utan att trilla dit i något träsk. Om bagaget är tungt är det lätt att ta till det som inte är bra. Det som får en att glömma eller fly. Tårar är bra. De säger att det mest är salt. Men det finns så otroligt mycket mer. Bördor och grubblerier. Allt blir bra min vän.

Ska omfamna helgen. Gör det du med.

/RD