Ren sprit

Blåsigt värre i Jämtland. Men i förrgår bedarrade det lite och vi utforskade fjälltopparna runtomkring. Solen skiner i varje fall och skaren är inte helt fel heller. 5 timmars utforskade av myrarna igår innan skaren gav upp.

Funderar på om jag skulle skaffa mig en etanol-Saab i väntan på att elbilarna tar över. Etanolen verkar ha fått obefogat dåligt rykte och är en stor fördel miljömässigt. Biogas hade varit ännu bättre men då är man ytterst begränsad till var man kan tanka och jag är nog inte redo att bygga om en bil. Så jag står i valet mellan att uppdatera mjukvaran i Sommarsaaben till etanolkompatibel eller att skaffa en annan saab. Den som läser Holaveden får se.

6 kommentarer

 1. Körde VW Passat gashybrid några år. Var mycket nöjd med den.

 2. Biogas har av någon anledning inte uppmärksammats, troligen bästa klimat- och miljöbränslet. Kört gasbil sen 2004, blir bara enklare.
  Sen kan man alltid säga ” Nu har vi kört hit på vår egen skit!”
  Testa Oskar, testa🤩

  • Hur smidigt är det att hitta biogas tankstationer? Finns det över hela landet eller är det bara kring storstäderna.

   • För en hyfsad orienterare är det inga problem😉 Gott om stationer i södra Sverige och hyfsat utmed Norrlandskusten och typ Östersund.
    På fordonsgas.se finns mer info.
    Mer gas åt folket😊

 3. För en hyfsad orienterare är det inga problem😉 Gott om stationer i södra Sverige och hyfsat utmed Norrlandskusten och typ Östersund.
  På fordonsgas.se finns mer info.
  Mer gas åt folket😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑