Skiftande väder i Göteborg. Som vanligt. I torsdags började dagen med en morgonjogg  till jobbet i nära en decimeter snöslask. Kallt och blåsigt. På kvällen var det några grader varmare och istället för snö var det regn under hela passet. Fortsatt lika blåsigt dock.  8st tusingar i gott sällskap, då slapp man tänka så mycket på hur de yttre omständigheterna var. Bortsett från det horribla vädret var det en bra dag. Nära tre mil löpning varav hälften i bra fart.
Till helgen gjorde våren comeback. Visserligen lyckades jag tajma en liten hagelskur på lördagsförmiddan när jag sprang intervaller men det var ändå löpbart i shorts. Långpasset genomfördes även det barbent. Åtminstone nedre delen av benen. Ganska lättlöpt när solen tittar fram har jag märkt. Det är som att kilometertiderna blir lite snabbare, och det märks både på de snabba och de långsamma passen. Underbart!

Nog om väder.Min adept hemma i kaxholmen gör stora framsteg, det är nästan så jag är mer sugen på att han ska tävla än jag själv. Kommer troligtvis vara en av kaxholmens snabbaste maratonlöpare 2021 om det går att hitta någon tävling. När han inte springer bygger han om ik vistas 10km spår hemma. Vilken kille! Måste hem och testa när det blir klart. Kanske går det styra upp sillarännet där i år? Robban får fixa detaljerna, palle får markera upp med den rosa sprejburken och Oskar får visa upp gammal storform i terränglöpning. Kan bli kul! Alla är välkomna så länge vi kan hålla två meters avstånd.

Ny vecka. Ta vara på den.

/ örnen