Inomhus-SM i Malmö.
Försök på 1500m. Blev indelad i heat nr2, perfekt. Förutsättningar var 3+3 som gick vidare direkt, samt 2 tider. Vi stod och kollade på förstaheatet. Det gick ganska snabbt och förutsättningarna var att vi behövde springa snabbare om vi ville ha chans att gå vidare på tid från vårat heat.
Jag gick upp och körde. Det bet ganska bra, kände mig stark. Favoriten Johan rogestedt gick upp med drygt 400m kvar. Överlägset bäst i vårat heat. Han tar sig vidare till final oavsett vilket typ av lopp det blir. Jag tar rygg. Det går ganska fort, så jag känner mig trygg i att jag går vidare på tid ändå. Benen mattas av lite men det är ju sånt som hör till. Jag släpper förbi två löpare sista 50 och det slutar med att jag är första gubben utanför final på 3:48. Det har aldrig hänt tidigare men någon gång ska väl vara den första.
Ingen succé tyvärr. Men man lär sig. Klantigt, orutinerat. Säga vad man vill. Målsättningen var att ta sig till final och då är det klart man blir besviken. Men det är väl ingen idé att gräva ner sig. Nu väntar mars och förhoppningsvis några veckor med mycket träning!

Ändå fin helg i Malmö. Hälle är en riktigt bra förening. Faktiskt så bra att vi blev framröstad som årets förening i Magasin Spring, det är häftigt!

Idag väntar final. Han som spurtade ner mig på upploppet kallar vi för Pilen. Den finalplatsen är han värd. Nu kör vi!

/ örnen