Säsongsdebut i Sätra i lördags. 1500 meter. Raka spåret. Vilken vinter det är i Stockholm. Kändes som man var ytterligare 30 mil norrut typ. Mycket snö och svinkallt. Oskar måste trivas. Synd att han blivit löpare och batteriexpert på heltid.
Starten gick och det blev ett rasande tempo från start. Många som ville ligga längst fram. Tyvärr orkade inte dom som hamnade där hänga med haren så det blev till att köra om ett par gubbar. Strax efter det blev man omkörd igen, och så pågick det under första tusingen. Femtonhundra är speciellt. Det är mycket positionering och kamp om sin plats i tåget. I lördags blev det tyvärr inte särskilt lyckat, och när man behöver byta plats i tåget flera gånger blir man tillslut trött. Att göra fartökningar, bli uppstoppad och nära att ramla i det tempot kostar på. Fick till ett ganska fint ryck med 300 meter kvar, men det höll inte hela vägen in i mål tyvärr. Klockan stannade på 3:47:85, ganska bra ändå har jag bestämt mig för att tycka. Känner mig övertygad om att det går att förbättra och en sån känsla är ju alltid go att ha.

Ny chans på lördag. Ska bli skoj faktiskt. Jag är laddad på riktigt. Rätt skönt att bara beta av säsongsdebuten, den brukar sällan bli den där riktiga fullträffen ändå.

Jag fotade tre snöbilder. Det var längesen jag såg så mycket snö faktiskt. Förra vintern var jag i sydafrika och innan det var jag i Orsa som var ganska snöfattig vill jag minnas. Man blir helt lyrisk av puder. 😁

/örnen