Efter gårdagens löpning satte jag på en gryta med köttfärs. Soltorkade tomater, bönor och kanske en gnutta för mycket lök. Långkok. Och spaghetti såklart. Köttfärssås kan jag, men där någonstans slutar mina kunskaper i köket. Därför är köttfärssås en bra maträtt att kunna, den blir sällan totalt misslyckad och man tröttnar aldrig. Gårdagens laddning kommer dessutom räcka långt in på veckan hoppas jag.
Mätt och belåten satte jag mig i soffan i precis samma stund som herrarnas skiathlon startade. Perfekt tajming. Man lägger ju upp helgen efter hur vinterstudions sändningar ser ut, det är sen gammalt. Burman såg fin ut. Lite tryck i åkningen för en gång skull. Dessutom gillar jag att han inte viker ner sig för lätt och är lite sådär lagom grinig.
Men 35 minuter intervallfart och nästan 90 minuter löpning totalt tar ut sin rätt. Ögonen slöts. Soffkudden är för skön ganska många gånger varje vecka. Framförallt på kvällarna. När jag vaknade upp var det tre norrmän på pallen. Allt är precis som vanligt. Man har sett det för och man kommer förmodligen se det många gånger till. Vem i Sverige kan utmana. Hur ser generationen född på 00-talet ut? Det kommer nog ta ett tag innan vi får ett vm guld på herrsidan igen.

Långlopp  idag. Dubbel svensk vinst förra helgen. Något liknande idag kanske? Hoppas på Eklöf och Marcus Johansson som vanligt, men det lär bli norsk dominans.
Damerna ser bättre ut såklart. Britta har förfrusit tårna men jag tror på svensk vinst ändå. Korsgren, Dahl, Mohlin eller Larsson. Men det mest intressanta är vem som går bäst i fantasy-gruppen.
Återkommer med update i nästa inlägg.

/ örnen