Tranås/Stenslanda

Löpning i nästan 6 kilometer. Snabbare och snabbare. Jag fattar ingenting. Det är väl alla års jävla skitpass som betalar av sig nu. Som man byggt upp en buffert för tuffare tider. Tänk om jag varit likadan när det gällde det ekonomiska. Cred för att man sköter sin hälsa får man sällan. Det är den dagen man inte gör det som åsikterna haglar. Och råden och kurerna.

Önskar det vore likadant med det ekonomiska. Att man byggt upp för tider som det här. Men jag har ju havregryn december ut. Krisar det får jag nalla ett får av PeterNilsson.

Vi drog några varv på Axamo var för sig. Sen åkte vi hem till hennes kök och körde styrka, sågade ner en liten tall på andra sidan vägen och hon värmde glögg till tonerna av Kite. Livet. Alla jävla skitdagar betalar av sig nu.

Nu musik. Jag såg Kite 2019. Men det var inte förrän alldeles nyss jag blev knockad av den här 👇👇 Må väl. Idag öppnar vi första luckan till något nytt.

/RD

2 kommentarer

  1. Underbart att idag få höra hur det i P4:as väder spontant utlovades chans till snö och inte risk för snö. Det bådar gott inför vintern. Fortsätt med det språkbruket, du behöver inte ändra till risk. Det borde vara fler skidåkare som får rapportera väderprognosen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑