Mot SM del 2

Även jag laddar för sm. Det sista för detta året. Terräng. Gräsbana och spikskor. Jag körde lite intervaller på gräs i tisdags, tror jag måste gå på dom långa spikarna. Det blir himla sköj. Drömmer om en sm-medalj. Jag tror hälle har goda chanser, om man nu lyckas ta en plats i laget. Men precis som på stafett-SM där vi också hade goda chanser gäller det att springa klokt. En tappad placering i slutskedet på loppet kan innebära att vi hamnar utanför pallen.
Oskar kör 8km på lördag. Jag tror även att han har chans på medalj med sitt veterangäng från fredrikshof. Ska bli kul att följa faktiskt.

Visst har Dolla ett sm-guld i terräng? Iförd en bomulls-tshirt med en ditsatt lekeryd-logga? Måste leta rätt på den storyn, tror det finns här på Holaveden någonstans.
Hur som helst, det ska bli skoj med ett till lopp. Men först några fler träningpass. Jag tror det kommer gå smidigt, Göteborg bjuder upp till drömväder nämligen. Sol och krisp. Annat blir det i november tror jag..

 

hörs hej

/ örnen

1 kommentar

  1. Japp! Det var 2016. Loggan på tröjan var riktigt tryck men nummerlappen var handskriven pga efteranmälan. Hade en hård kamp i M 40 med din nuvarande klubbkompis Erik Framme.
    Hade varit kul att springa i år när det går så nära Stockholm men får nog inte ihop det med helgjobb och allt annat. Men drömmer om en efteranmälan och handskriven nummerlapp👍
    Ska bli kul att följa dig och Oskar på nätet i alla fall.
    Lycka till alla Holavedare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑