Det är visst någon som är tillbaka.

Björgen mot Vasaloppet.  Vann inte hon när Vasaloppet var världscup? Eller var det wc? Åkte damerna 45? Det finns en fragment men väldigt doft. Historien lär fortsätta.

Jag ska säga er en sak. Helt uppriktigt. Det är väldigt mycket målning på ett hus. Det kan vi konstatera samtidigt som vi konstaterar att nära på hälften är kvar och inte en centimeter är målat inomhus. Imorgon blir takfoten helt färdig.

Alla dessa panel läkt eller panellock som en dem säger. Många är dom, omålade.

Falu rödfärg, en skidåkares hus måste ju vara falu rött. Det för mig att tänka på alla dessa legendariska tävlingar som varit på lugnet. Mogren 93, Northug 15 eller Anders Bergström  99. Visst diagonalar Richardsson fint men Bergström 99, det var tyngdöverföring det.
Vi var nästan försmå för det här men herregud! Lugnet, det är där det hänt.

Hopplöst när det inte bäddas in men hur som helst ibland är det tight! Och ska vi vara ärliga så är det så vi vill ha det. Som på nålar.

Lovat mig själv att vara i säng till ett visst klockslag. Avslutar vi nu så är det i hamn. Vi får säga så, en sak i taget. Får vi en liten stund över i helgen så skas det författas ett riktigt inlägg, kanske om att paddling ska bli min nya sport. Man är taggad men först penseln.

 

 

 

1 kommentar

  1. Alltså Björns och Vladimirs batalj detta lopp är ett av mina starkaste skidminnen!
    Liksom Hellners overkliga sista raketkurva innan upploppet i Vancouver under skiathlon. Eller när Gunde svarade ”Jo det gick bra” på min fråga på hur loppet gick under en elljustävling i Sävsjö😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑