TACK!

Wow!
Vilken respons på gårdagens inlägg. Sånt betyder ska ni veta. Jag vet inte vart jag ska börja, men såhär i textformat är väl en bra början att säga tack så mycket helt enkelt.
Pengarna kom in. Fakturan är betald. Holaveden kan andas ut och fortsätta som vanligt. Det räckte och blev över. Överskottet kommer att skänkas till välgörenhet precis som jag skrev. Vart de hamnar måste jag prata med grabbarna om. Eller har ni något bra förslag?

Vissa av er betalade mycket. Några hade dessutom lite tankar gällande träning, coachning eller något liknande upplägg. Det är en tanke som jag vill jobba vidare med i fortsättningen. Kanske hålla lite privata teknikpass, kanske rent av fungera som en mentor eller tränare. Framtiden får utvisa, hör gärna av er om det är något som ni nappar på!
Andra betalade ingenting, det är lugnt. Det räckte och blev över som sagt, ni behöver inte swisha mer. Er chans kommer i framtiden, jag kommer förmodligen strula till det fler gånger i livet.

Extra stort tack till följande personer som vi från och med nu kallar för Holaveden Heros;

Johannes Eklöf – Claes Thor – Birgitta Algkvist – Ida Karlsson
Tobias Johansson – Martin Ambjörnsson – Stefan Mennborg
Roger Sivert – Mattias Hallberg – Håkan Svensson
David Jönsson – Karin Kiland – Melinda Örn – Gerd Örn
Pelle Rudenstam – Evelina Örn – Tjippe – Niklas Agnesund
Andreas Rickman – Daniel Nilsson – Marcus Örn
Markus Qvarnström – Tommy Skagert – Lovisa Antonsson 

Totalt 24 personer alltså. Himla snälla och fina är ni allihopa. Alla i holaveden fick en rejäl kick av att det var så många som hjälpte till, vi återkommer med hur vi gottgör er allihopa. Men vi börjar med att fortsätta leverera blogginlägg varje dag som vanligt, hoppas det räcker så länge.
Tills dess – ta hand om er. Ta hand om varandra. Fortsätt vara snälla. Det kommer man långt med här i livet.

/ Holaveden – genom Arvid.

Nu springer vi vidare från våra bekymmer. 🙂

2 kommentarer

  1. Elisabet Antonsson

    2020-05-12 at 11:43 e m

    Läste gårdagens inlägg lite sent idag, så om det ska trampas i klaveret fler gånger så kan ni räkna med mig då! Lägg föralltivärlden inte ner bloggen, den roar även en som inte är så haj på löpning! Tack för fin läsning under årens lopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑