Stötta Holaveden!

Holaveden har satt sig lite i skiten. Vi har hamnat i en sits som skapade lite intriger och diskussion för vår fortsatta existens. Jag tabbade mig ganska rejält och försöker nu ta ansvar för det. Holaveden har funnits i många år nu, men jag känner fortfarande att vi borde leva vidare. Det finns mycket kvar att uträtta, fler lidingölopp som ska springas tillsammans och den där boken vi pratat om så länge måste någon gång släppas. Ni är många som läser varje dag, det ser vi i statistiken, och vi vill gärna fortsätta skriva om det finns intresse för det.

I korta drag så använde jag en bild på bloggen som jag inte hade rättigheter till. Det uppdagades och nu sitter vi här med en faktura på ett par tusen kronor som jag inte har råd att betala. Jag fokuserar mest på att springa för tillfället så mitt fokus på stora inkomster har jag prioriterat bort. Det innebär i sin tur att stora oväntade utgifter inte är så lägligt, men ibland tabbar man sig och nu ber jag alltså om hjälp.

Om man tycker Holaveden är bra skit, stötta gärna med en liten slant så kommer vi fortsätta publicera innehåll varje dag till ert frukostkaffe. Vi har funnits här för er i många år och skrivit texter och rapporterat om olika historier och livsöden helt gratis, detta är nog första gången vi ber om lite tillbaka. Om vi klarar av att rida igenom även denna minikrisen lovar vi att skärpa till oss med innehållet. Det ska aldrig vara tomt på bloggen en endaste dag till.

Låt säga att ni tycker bloggen är bra, alternativt att ni tycker vi verkar vara tillräckligt sköna för att ni nån dag hade kunnat tänka er att bjuda oss på en öl nästa gång vi ses,  det skulle kunna vara tex vid en after run efter lidingöloppet. Swisha gärna den summan redan i dag så har ni en öl innestående tills vi ses nästa gång. Kanske  på Tranan eller Olssons skor,  Robban brukar vara rätt bra på att tränga sig fram vid baren och beställa alldeles för mycket som ni gladeligen får ta del av.

Men vi kanske behöver lite mer än så för att betala fakturan vi fått,  därför lanserar jag nu Holavedens Swishkampanj. Sponsrar man oss med värdet av en öl lovar vi att bjuda tillbaka vid något tillfälle. Vill man sponsra med mer än så kommer man för alltid vara en Holaveden Hero, ett speciellt utformat inlägg kommer vara tillägnat er som stöttat och ni har första tjing på boken om Holaveden som kommer släppas nån dag när vi fått tummen ur.
Ponera att man swishar ett par hundralappar så kan jag  hjälpa till med personlig träning. Jag har inte mycket att erbjuda, men löpning kan jag. Man får ett individuellt träningspass med teknikträning och jag kan tänka mig att skriva ett träningsschema som kommer att följas upp under året via telefonkontakt. Det är något som kan kosta flera tusenlappar beroende på vilken träningsgrupp man vänder sig till. Är du intresserad av något sånt så skriver du det privat till mig på antingen instagram, facebook, i ett sms eller så lämnar du bara en kommentar här på sidan bara så löser vi något bra!

Numret ni kan swisha till är mitt egna, men allt kommer redovisas och gå till fakturan som ska betalas. Blir det pengar över kommer jag skänka det till lämplig välgörenhetsorganisation.
Låter det bra?

Tack på förhand för allt stöd. Vi hörs redan imorgon igen <3

Swish – 0702950813
Arvid Örn 

En solig lördagsförmiddag i skatås, då åker tröjan av

1 kommentar

  1. Klart ni ska få stöttning!
    Men Arvid du ska inte lova bort dina tjänster för billigt… Om marknadspriset är tusenlappar ska du inte sälja för en hundring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑